Allegion

Smart Relais 3063:
Världens kanske mest effektiva
passerkontroll.

Det digitala SmartRelais 2 3063 har utvecklats för systemomgivningar med SmartCards. Det stöder läsmetoderna MIFARE® Classic, MIFARE Plus® och  MIFARE® DESFire®. Det digitala SmartRelais 2 är en elektronisk brytare som kan kopplas med ett ID-medium (transponder eller SmartCard) från SimonsVoss.

SmartRelais fungerar på så sätt som en passerkontrollsläsare eller nyckelbrytare. I 3060-systemet öppnar det elektriska dörrar, portar och skåp samt kopplar till och från belysning, värmeelement och maskiner. Det överför identifieringsdata till externa system som t.ex. tidsregistrering, redovisningar från personalmatsalen eller facility management.

Den omfattande Gateway-funktionen hos SmartRelais 2 3063 i virtuellt nätverksuppkopplade låssystem är unik: Överför uppdaterade spärrlistor eller nya behörigheter till SmartRelais 2 – när personerna i fråga rör sig inom reläets räckvidd programmeras identifikationsmedia om automatiskt.

Utsökt design ingår.

SmartRelais har ett elegant ytterhölje och smälter perfekt in i sin omgivning. För sin utomordentliga design belönades det med red dot design award.

Smart Relais 2

Digital Smart Relay 3065 with Mobile Key.


Allegion